Забудова Ланжерона в Одесі: влада стверджує, що там будують оздоровчий комплекс

В Одесі між дельфінарієм "Немо" і готелем M1 Club Hotel на Ланжероні відбувається будівництво ЖК під виглядом оздоровчого комплексу.

Тим часом, як повідомив в.о. начальника муніципального ДАБК Олександр Авдєєв, забудовник – приватне підприємство "СПС-РІЕЛТ" – має повний пакет документів, які фірма отримала ще кілька років тому, передає Думська.

Управління архітектури та містобудування видало мыстобудівні умови та обмеження на зведення оздоровчого центру водних видів спорту, а ДАБК дозволив будувати ще в 2018 році.

"Проєкт реконструкції вже пройшов експертизу. Його розробила добре відома одеситам компанія "ХАЙ-РЕЙЗ Констракшнз Холдинг", яка під виглядом берегоукріплення починала будувати знаменитий хмарочос на Трасі здоров'я, під колишнім санаторієм "Росія" і гідрометцентром", - повідомляє видання.

Втім, з незрозумілої причини, ріелтори пропонують купити у дев'ятиповерховому "оздоровчому комплексі" квартири. Оголошення про продаж можна зустріти в соцмережах і на сайтах агентств нерухомості. Про які-небудь оздоровчі властивості новобудови фахівці не згадують.

Як уточнює видання, ТОВ "СПС-РІЕЛТ" заснували одесити Віталій Тамарцев, Едуард Кім, Павло Куликівський і чеська компанія "В АЛЬЯНС ГРУП". Віталій Тамарцев і Павло Куликівський - "фруктові" магнати, які контролюють левову частку українського імпорту фруктів. Едуард Кім – глава корейської громади Одеси.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, за тиждень співробітники одеського ДАБК виявили 26 незаконних будівництв, велика частина яких знаходиться в Приморському районі міста.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

222

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом