Незаконне будівництво процвітає в Одесі: інспектори ДАБК виявили 26 "нахаббудів"

За минулий тиждень співробітники одеського ДАБК виявили 26 незаконних будівництв, велика частина яких розташована у Приморському районі міста.

Про це написав у вівторок, 25 серпня, глава організації Олександр Авдєєв у себе в Facebook.

Так, за його словами, інспектори виявили наступні "нахаббуди": надбудова додаткового поверху на Нечипуренка, 10 та Троїцькій, 45; перебудова підвального приміщення на Осипова, 30, реконструкція з новими входами під комерцію на Єврейській, 29.

"На Педагогічній, 7 власниця квартири вирішила збільшити її площу у два рази. Для цього вона звернулася до так званих "чорних реєстраторів", які "домалювали" 39,4 кв. м. На підставі технічного паспорта, виготовленого ПП "Укрелтранс" та повідомлення про результати огляду об'єкта нерухомого майна в липні цього року було зареєстровано нову будівлю площею 88,6 кв. м (хоча жінка купила всього 48,2 кв м)", – розповів Авдєєв.

Чиновник додав, що жодних дозвільних документів ДАБК не реєстрував, а міська земля завдяки такій схемі була захоплена. За всіма виявленими фактами інспектори склали акти та відправили матеріали до правоохоронних органів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі на вулиці Рибальська Балка будують багатоквартирний будинок за повної відсутності дозвільних документів. Тому місцеві жителі звернулися до поліції через незаконне будівництво. За заявами одеситів в територіальному відділі поліції почали досудове розслідування.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом