Введена в експлуатацію перша секція ЖК Greenville на Печерську

Команда Нерухомі 03.02.2021 10:42 PR матеріал

Перша секція ЖК Greenville на Печерську, розташованого в Новопечерчком провулку, 5 в Києві, була введена в експлуатацію.

Багатофункціональний комплекс, який зводить компанія Greenville, буде складатися з трьох будівель різних по поверховості – від 11 до 25 поверхів. Тут будуть також розташовуватися об'єкти соціальної та комерційної інфраструктури: дитсадок, бізнес-центр, преміальний фітнес-центр, бутіки та ін.

Для бажаючих купити тут житло пропонується великий вибір квартир з понад 50 варіантами планувань, враховуються побажання для абсолютно різних клієнтів. З панорамних вікон відкривається гарний краєвид на Печерський район, в квартирах просторі ванні та широкі кімнати з грамотним використанням кожного квадратного метра.

У введеної в експлуатацію секції знаходяться однокімнатні, двокімнатні та дворівневі двокімнатні квартири з найрізноманітнішими площами: від 46,7 до 115 "квадратів".

На прибудинковій території загальною площею понад 0,5 га передбачено розташування дитячих містечок, різноманітних спортивних майданчикфі, лаунж-зони і спеціальні місця для барбекю, а бігові доріжки маю довжину понад 1 км. Для любителів активного відпочинку тут також розмістяться пункти прокату велосипедів і сігвеїв.

Експлуатована покрівля стилобату з авторським ландшафтним дизайном, штучною водоймою і панорамою міста порадує жителів комплексу та їх гостей.

ЖК Greenville на Печерську має вигідне розташування: поруч знаходяться основні офіси багатьох компаній, навчальні та медичні заклади. До того ж інфраструктура самого комплексу буде задовольняти більшість потреб жителів: є можливості для шопінгу, заняття спортом, можливість організувати офіс.

Побутовими завданнями займеться консьєрж-сервіс: допоможе замовити їжу, послугу клінінгової компанії, викликати кур'єра. Працювати буде цілодобово і без вихідних.

Система безпеки ЖК Greenville на Печерську включає в себе централізовану систему контролю доступу, послуги професійний охоронців, встановлення відеокамер для внутрішнього і зовнішнього спостереження.

Для автомобілістів передбачений багаторівневий паркінг з достатньою кількістю паркомісць, тому мешканців не буде турбувати питання, де залишити свою машину.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

97

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом