Вперше у світі буде реалізовано хмарочос під брендом Bentley. Фото

У Майамі (Флорида, США) вперше у світі розпочали продаж квартир у хмарочосі під брендом автомобільної корпорації з Великобританії Bentley Motors.

Як повідомляє New York Post, реалізацією проєкту зайнялася компанія Dezer Development.

Будівництво висотки планують завершити у 2026 році, висота будівлі складе 228 метрів. Це буде найвищий хмарочос на узбережжі Атлантичного океану.

Ціна резиденцій у ньому – від 4,2 млн. доларів. Всі квартири в будинку будуть оснащені панорамним вікном від підлоги до стелі, на балконах будуть обладнані басейни, при цьому кожен з мешканців отримає гараж на своєму поверсі.

Для зручностей мешканців працюватимуть кінотеатр, бар, ресторан зі своїм шеф-кухарем, а також тренажерний зал та басейн зі спа-зоною. У холі хмарочоса обладнають лаундж-зону зі скульптурою автомобіля Bentley у натуральну величину, а територію навколо облаштують.

Це не перший хмарочос у США, який буде реалізований під автомобільним брендом. Так, у Флориді збудовано 60-поверховий хмарочос Porsche Design Tower. Девелопером у ньому також виступила компанія Dezer Development.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Майамі розпочали будівництво хмарочоса Legacy Tower, в якому буде все необхідне, щоб пережити карантин. Обслуговуючий персонал будівлі навчать сучасним технологіям знищення вірусів. Будівлю обладнають спеціальними вентиляційними системами та системами фільтрації води, що також має протидіяти поширенню хвороботворних організмів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

120

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом