Влада Ужгорода через суд хоче домогтися знесення новобудови

В Ужгороді на розі вулиць Олександра Митрака та Робочої ведеться незаконне будівництво. Влада міста звернулися в суд, вимагаючи знести новобудову.

Про це повідомили в управлінні Держархбудконтролю Ужгородської міської ради, передають місцеві ЗМІ.

Як уточнює влада міста, будівництво ведеться без необхідних дозвільних документів, з порушенням законів у сфері містобудування. Співробітники ужгородського ДАБК виявили порушення ще в березні цього року, про що був складений акт, протокол та припис про призупинення будівельних робіт.

Як стало відомо пізніше, забудовник штраф сплатив, однак усувати недоліки на об'єкті будівництва не став, приписи також вирішив не виконувати.

У зв'язку з цим влада Ужгорода звернулися до суду, вимагаючи знести незаконно зведений будинок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше управління ДАБК Ужгородської міськради заборонило виконувати будівельні роботи на об'єкті по вулиці Тараса Шевченка, 47. Як стало відомо, тут мали були проводити реконструкцію будівлі, але будівельники повністю знесли її і почали вести нове будівництво.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

79

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом