В Ужгороді так захопилися реконструкцією будівлі, що повністю її зруйнували

Управління ДАБК Ужгородської міськради заборонило виконувати будівельні роботи на об'єкті на вулиці Тараса Шевченка, 47.

Про це повідомили в пресслужбі міськадміністрації.

Згідно з повідомленням, за вказаною адресою мали проводити реконструкцію будівлі, але будівельники повністю знесли її та почали вести нове будівництво. Зокрема, почали зводити другий поверх із залізобетонного каркасу, видно також облаштування ліфтових шахт.

В результаті рішенням виконкому Ужгородської міськради містобудівні умови та обмеження на "Реконструкцію індивідуального житлового будинку на вул. Шевченка, 47" через виявлені порушення скасували.

Тому роботи на даному об'єкті мають бути зупинені.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Господарський суд Львівської області заборонив ЗАТ "Ірокс" виконувати будівельні роботи з ЖК Persenkivka на вулиці Тернопільська, 42. Міська влада в суді зажадала знести об'єкт незаконного будівництва. Але суд вирішив поки зупинитися на заборону будівельних робіт.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

70

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом