Віллу покійного Лагерфельда вирішили здати в оренду. Фото

Віллу покійного головного модельєра італійського будинку моди Fendi та французького Chanel Карла Лагерфельда La Vigie, яка знаходиться на Французькій Рів'єрі в Рокебрюн-Кап-Мартен, що на кордоні з Монако, вирішили здати в оренду.

Як повідомляє Mansion Global, особняк розташовується на мисі, звідки відкривається краєвид на узбережжя Середземного моря. У ньому можуть розташуватись до 12 гостей.

Глава платформи з оренди елітного житла Edge Retreats Аурель Леперк розповів, що вілла є однією з найпрестижніших на Французькій Рів'єрі зі своєю історією, неповторною архітектурою та вдалим розташуванням.

Особняк звели у 1902 році, під час Другої світової війни німці використовували його як оглядовий майданчик. Лагерфельд придбав будинок у 1988 році. Він повністю відремонтував його та проживав тут до кінця 90-х років.

Будинок знаходиться всередині саду, тут є тераса зі спа-салоном, більярдна, офісне приміщення, вбиральні, басейн олімпійських розмірів, є вихід до приватного пляжу. У всіх кімнатах переважає яскраво-білий колір.

Вартість оренди від 15 000 до 45 000 євро на добу. Ціна варіюється від сезону. У вартість оренди входить проживання, послуги покоївки, цілодобова охорона. Мінімальний термін перебування – 7 днів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, американський мільярдер Стівен Удвайр-Хейз кілька років намагається безуспішно продати свій будинок у Беверлі-Хіллз. Вартість особняка – $160 млн. Це найдорожча вілла у Сполучених Штатах Америки.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

114

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом