"Велике будівництво" готове на 84%: у Мінрегіоні розповіли про виконання програми

В Україні об'єкти "Великого будівництва" готові на 84%, що є задовільним на сьогоднішній день.

Про це заявив глава Мінрегіону Олексій Чернишов під час наради з губернаторами з приводу реалізації програми, передає в четвер, 15 жовтня, пресслужба Міністерства.

Як стало відомо, в середньому об'єкти програми "Великого будівництва" станом на 13 жовтня, готові на 84%. Так школи готові на 90%, дитячі садки на 85%, спортивну інфраструктуру підготували на 78%, інші об'єкти програми готові на 84%.

Чернишов назвав рівень готовності об'єктів задовільним. Він закликав вчасно закінчити програму, особливо що стосується установ об'єктів охорони здоров'я.

"У цьому році в областях будівельні та ремонтні роботи на приймальних відділеннях, кожне з яких має надзвичайне значення в умовах боротьби з пандемією і забезпечення доступу громадян до медичних послуг, мають бути завершені в строки", - заявив міністр.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, під час реконструкції в рамках програми "Велике будівництво" в дитячому садку "Яблунька", який знаходиться у Вишневому (Київська область), в туалетах забули поставити кабінки, при цьому унітази розмістили майже впритул один до одного.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом