Факапи "Великого будівництва": в дитсадку під Києвом забули поставити кабінки в туалеті

Під час реконструкції в рамках програми "Велике будівництво" у дитячому садку "Яблунька", який знаходиться у Вишневому (Київська область), в туалетах забули поставити кабінки, при цьому унітази розмістили майже впритул один до одного.

Про це написав блогер Микола Малуха у себе в Facebook.

За його словами, в цілому на реконструкцію дитячого садка витратили 7,2 млн гривень.

"Тут багато питань до: організаторів закупок, які захотіли витратити більше грошей на унітази, а не на кабінки; місцевої влади, яка витратила 7,2 млн коштів платників податків Вишневого; президентської програми "Велике будівництво", яка примазалася до цього об'єкта, але навіть не проконтролювала виконання; ну і до SMM-менеджерів, які зняли весь цей сором і не посоромилися викласти на огляд широкого загалу", - написав блогер.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, президент України Володимир Зеленський має намір обговорити з Міністерством інфраструктури, прем'єром і Міністерством регіонального розвитку про додавання у програму "Велике будівництво" реконструкцію гуртожитків. Сподіваємося, що з гуртожитками ремонти пройдуть більш вдало.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

88

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом