В Україні запустився сервіс, який допоможе знайти житло та медикаменти

В Україні запустили новий сервіс з оголошеннями Potreba, який допоможе знайти житло, медикаменти, транспорт та інші речі, що дуже необхідні під час війни.

Тут також можна знайти оголошення від охочих поселити переселенців, доставити ліки, вивезти людей із небезпечних місць. Є пропозиції врятувати закритих у квартирах тварин, подарувати пів тонни живої риби, підремонтувати військову техніку тощо.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, за десять днів війни на Західну Україну поїхали понад 100 тисяч біженців. Міста в західній частині країни переповнені заявками на розселення, вільних місць не вистачає. Місцеві ріелтори безплатно допомагають тим, хто має потребу у житлі. Також вони разом із представниками Фонду держмайна координують роботу з виявлення можливих диверсантів та підозрілих орендарів.

Як відомо, Росія без оголошення війни атакувала Україну у четвер, 24 лютого, близько 5 ранку під приводом проведення "спецоперації". Пізніше російські військові почали завдавати ударів по житлових районах, школах, садках та інших об'єктах соціальної інфраструктури. Внаслідок російської агресії сотнями гинуть мирні жителі, десятки тисяч залишилися без житла.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

111

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом