В Одесі забудовнику не заважає будувати будинок повна відсутність документів

В Одесі будують багатоквартирний будинок при повній відсутності дозвільних документів.

Про це написав в.о. начальника муніципального ДАБК Олександр Авдєєв у п'ятницю, 31 липня, у себе в Facebook.

Як він повідомив, будівництво багатоквартирного будинку за адресою Рибальська балка, 1 в районі Дачі Ковалевського почалося зі скандалу і без документів. Так, в травні 2020 року якийсь Олег Андрусик отримав містобудівні умови і обмеження на будівництво приватного зблокованого будинку на дві сім'ї, але фактично займається будівництвом багатоквартирного будинку і продає там житло. Комерційна назва проекту - клубний будинок FELICITA.

"Ми відмовили власнику у реєстрації повідомлення через численні порушення у поданій документації. Але це його не зупинило. Він активно будує об'єкт, а невідомі хлопці спортивної зовнішності загрожують сусідам, коли ті скаржаться на його незаконні дії", - розповів Авдєєв.

За його словами, ДАБК має намір зафіксувати порушення і письмово повідомити про них у прокуратуру Одеської області. Також чиновники обіцяють звернутися до суду і вимагати арешт земельної ділянки та припинення будівельних робіт на період розгляду.

Підкреслимо, що забудова ведеться на трьох присадибних ділянках, які призначені для будівництва індивідуального житлового будинку та різних будівель біля нього.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі на місці недобудованого санаторію "Україна", який вже більше десяти років лежить у руїнах, хочуть побудувати п'ять десятиповерхових будинків.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом