В Одесі власник ресторану вирішив організувати прибудову під виглядом дитячого майданчика

В Одесі власник ресторану "Solo", який розташовується на площі 10-го Квітня, без будь-яких дозволів почав будувати літню терасу під виглядом дитячого майданчика.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, господар закладу вивісив саморобний паспорт об'єкта, на якому не вказано жодного дозвільного документа від структур міськради. Також на інформаційному щиті немає ані слова про літній майданчик, хоча на фото він є.

При цьому варто підкреслити, що прибудову до ресторану "Solo" не можна назвати літнім майданчиком, бо це капітальна споруда, а не тимчасова. Тимчасова споруда, тобто літній майданчик – це збірно-розбірна конструкція, без облаштування фундаменту, яку легко можна демонтувати. Тут же відбувається встановлення фундаменту, і для такої прибудови необхідно зробити відведення землі.

Одеські журналісти уточнюють, що господар громадського харчування зміг би узаконити будівництво, якби не посварився з мером Одеси Геннадієм Трухановим. Подейкують конфлікт почався з того, що колись гучна музика з ресторану завадила йому виспатися. Тепер практично немає шансів домовитися з чиновниками про дозвільні документи на будівництво.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, одесити, які проживають у провулку Маяковського, влаштували акцію протесту через постійну гучну музику, яка звучить допізна з бару "Закат" і бездіяльність поліції з цього приводу. Одеські ЗМІ повідомляють, що готельний комплекс у провулку Маяковського був відкритий у будівлі після її реконструкції, яка проводилася без дозвільної документації. Крім того, в процесі також сталося самозахоплення частини тротуару.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

129

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом