Музика до ночі з незаконно побудованого бару змусила одеситів перекрити вулицю

Одесити, які проживають в провулку Маяковського, влаштували у понеділок, 12 жовтня акцію протесту через постійну гучну музику, яка звучить допізна з бару "Закат" і бездіяльності поліції з цього приводу.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, якщо поліція і міська влада не знайдуть управу на власника готелю Вадима Рижака, жителі і далі будуть перекривати вулицю Преображенську. За словами протестувальників, їм набридли щоденні вечірки в барі "Закат".

Згідно з повідомленням одеських ЗМІ, готельний комплекс у провулку Маяковського був відкритий в будівлі після її реконструкції, яка проводилася без дозвільної документації. Крім того, в процесі також відбулося самозахоплення частини тротуару.

"Власник порушив містобудівні умови і обмеження, видані управлінням архітектури Одеської міськради, і приробив до пам'ятника архітектури прибудову на захопленій землі, а також добудував мансарду, де тепер розміщується бар "Закат", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, співробітники одеського ДАБК протягом тижня виявили 26 незаконних будівництв, велика частина яких знаходиться в Приморському районі міста.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

73

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом