В Одесі стався черговий обвал через незаконне будівництво: цього разу не витримала скеля. Фото

В Одесі обвалилася скеля, на якій велося незаконне будівництво, про постраждалих в результаті події не повідомляється.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, будівельні роботи проводились між готелем "Портофіно" та рестораном "Крим" на місці майданчика ресторану "Брати Гриль".

Як з'ясували журналісти, незаконне будівництво виявили через пару тижнів після того, як мер Одеси Геннадій Труханов проінспектував узбережжя уздовж 16-ї станції Фонтану і до Аркадії.

Замовником будівництва виступала компанія "Ллойд", яка належить доньці начальниці міграційної служби Одеської області Олени Погребняк. Як повідомляється, компанія не встигла отримати дозвільну документацію на початок будівництва, а також містобудівні умови та обмеження. Цікава деталь, перед самим інцидентом з будівництва вивезли всю будівельну техніку.

Дочка Погребняк Ольга Россєєва також є засновницею ТОВ "Море Гриля" разом з одеським ресторатором Дмитром Колбасюком.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в одеській Аркадії через незаконне будівництво трапляються обвали схилу. Минулого разу це сталося на місці колишнього ресторану "Перлина". Забудовник планував звести тут чотири 12-поверхові будівлі з підземним паркінгом на 552 автомобіля. При цьому, будівництво велося під виглядом берегоукріплювальних робіт, а висотки забудовник намагався видати за об'єкти рекреації.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

145

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом