В Одесі обвалився житловий будинок, який чиновники визнали безпечним

На цьому тижні в Одесі на вулиці Новосельського, 54 стався обвал фасаду та карнизу в житловому будинку. Зовсім випадково не постраждав ніхто з перехожих.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, при цьому мешканці зазначеного будинку неодноразово зверталися до департаменту міського господарства Одеської міськради з проханням провести обстеження фасаду і закласти гроші на його ремонт.

Як зазначається, було подано звернення до департаменту міського господарства Одеської міськдержадміністрації в липні 2020 року. Тоді мешканці просили провести обстеження фасаду.

Чиновники незабаром повідомили, що провели комісійне обстеження, за результатами якого немає ніяких елементів на фасаді, які загрожують обваленню. Однак через три місяці стався обвал.

Мешканці побоюються, що одеські чиновники по факту не давали нікому ніяких вказівок, обстеження аварійного будинку не проводилося. Будинок на вулиці Новосельського знаходиться в тому ж стані, продовжуючи загрожувати життю пішоходів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в історичній частині Львова багато будинків, які знаходяться в жалюгідному стані і несуть загрозу для жителів та гостей міста. Зокрема, на вулиці Друкарській частина фасаду впала на тротуар. Також львів'яни скаржаться, що на вулиці Стефаника руйнуються балкони, що також несе небезпеку для пішоходів. Проте влада і цього міста також не поспішає реагувати.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

66

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом