В Одесі добудували житлову багатоповерхівку на Бочарова. Будівництво тривало 15 років

В Одесі добудували житлову багатоповерхівку на вулиці Генерала Бочарова, спорудження якої розпочалося ще 15 років тому.

Як повідомляється на сайті Одеської міськради, будівництво 10-поверхового 2-секційного житлового будинку на 78 квартир почалося в 2005 році в рамках Державної програми забезпечення молоді житлом на 2002-2012 роки. Однак в 2015 році у зв'язку з відсутністю фінансування роботи були повністю припинені на рівні 8-х поверхів у першій секції та 7-х поверхів – у другій. У 2017 році недобуд передали управлінню капітального будівництва Одеської міської ради, яке виступило замовником завершення будівельних робіт.

Зазначається, що будинок вже добудований та підключений до всіх інженерних мереж. Зараз проводиться робота по введенню об'єкта в експлуатацію. Однак інвесторам, щоб отримати права власності на квартири, придбані 15 років тому, необхідно ще підготувати пакет документів, надати підтвердження оплат та пройти ряд юридичних процедур.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі впритул до пам'ятки архітектури побудують житловий будинок.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом