В Одесі ДАБК видав дозвіл на будівництво скандального будинку

В Одесі забудовник зміг отримати дозвільні документи на зведення будинку на вулиці Рибальська Балка, 1-Г, незважаючи на шлейф кримінальних справ щодо даного будівництва.

Як повідомляє Думська, підтвердження цьому з'явилося на сайті державної електронної системи у сфері будівництва.

Відзначається, що одеський ДАБК неодноразово відмовляв забудовникові через неповний пакета документа. Проте, не дивлячись на це будівельні роботи активно велися. Про що свого часу повідомляв глава ДАБК Олександр Авдєєв. Він також розповів, що невідомі хлопці спортивної зовнішності загрожують сусідам, коли ті поскаржилися на незаконні дії з боку забудовника.

Але, незважаючи на це, комісія дозвіл зовсім недавно таки видала. Видання підкреслює, що містобуди були отримані в травні 2020 року Олегом Андрусіком для будівництва зблокованого житлового будинку на дві сім'ї. На сайтах з продажу нерухомості за цією адресою продають квартири в клубному будинку FELICITA. В даний час деякі ріелтори призупинили продаж.

У ДАБК пізніше повідомили, що дозвіл збираються відкликати.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, забудова ведеться на трьох присадибних ділянках, які призначені для будівництва індивідуального житлового будинку та різних будівель біля нього.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

111

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом