В Одесі через реконструкцію квартири постраждав пам'ятник архітектури на Дерибасівській

В Одесі пам'ятник архітектури на Дерибасівській, 1 опинився під загрозою руйнування через незаконну реконструкцію квартири.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook керівник одеського ДАБК Олександр Авдєєв.

"Резонансна надбудова поверху на Дерибасівській, 1. Це пам'ятник архітектури, який господиня квартири № 7 вирішила перебудувати за рахунок нового поверху", - написав чиновник.

За його словами, господиня квартири № 7 вела незаконні будівельні роботи, для розширення житла вона самовільно захопила горище і надбудувала поверх.

"Наш інспектор також викликав наряд поліції і написав заяву про вчинення кримінального злочину. Ми розцінюємо таке ставлення до пам'яток архітектури як умисне незаконне знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини чи їх частин, що є порушенням ч. 2 ст. 298 Кримінального кодексу України" , - додав Авдєєв.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі на Молдаванці господар однієї з квартир захопився реконструкцією належного йому житла, чим викликав обурення з боку сусідів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

71

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом