Одесит зробив "фортецю" зі своєї квартири. Дозволи на це вирішив не брати

В Одесі на Молдаванці господар однієї з квартир захопився реконструкцією свого житла, чим викликав обурення з боку сусідів.

Про це написав у середу, 9 вересня, керівник одеського ДАБК Олександр Авдєєв у себе у Facebook.

За його словами, одесит купив квартиру на Запорізькій, 22 менше року тому. Він вирішив збільшити площу житла, для чого зареєстрував повідомлення про початок реконструкції квартири з розподілом на дві самостійні. За документами чоловік не збирався змінювати зовнішні розміри.

"Але насправді його плани були набагато більш амбітні. Він демонтував огороджувальну та несучу конструкції житлового будинку, а також покрівлю. Цікаво, що в повідомленні власник квартири вказав тільки розділ квартири, але почав реконструювати сарай в протилежній частині двору", – розповів подробиці Авдєєв.

Також між нахалбудом і своєю квартирою, за словами керівника ДАБК, одесит встановив металевий поміст.

Поки будівництво призупинено. Інспектори збираються звертатися в місцеву адміністрацію та суд.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в серпні за тиждень співробітники одеського ДАБК виявили 26 незаконних будівництв, велика частина яких знаходиться в Приморському районі міста.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

70

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом