В Аркадії обвалився схил поруч зі скандальним будівництвом. Фото, відео

В одеській Аркадії поруч зі скандальним будівництвом біля берега моря обвалилася частина схилу.

Як повідомляє УСІ-Одеса, йдеться про будівництво біля Траси здоров'я, на місці колишнього ресторану "Перлина", яке вела однойменна компанія. Забудовник планував звести тут чотири 12-поверхові будівлі з підземним паркінгом на 552 автомобіля. При цьому, будівництво велося під виглядом берегоукріплювальних робіт, а висотки забудовник намагався видати за об'єкти рекреації.

Але згодом будівництво зупинив суд, будівельні роботи припинилися. Але забудовник намагається оскаржити заборону в суді.

Видання зазначає, що ТОВ "Перлина" пов'язане з іншими скандальними забудовниками, в тому числі ЖК ЛЯ МЕР на 13-й станції Фонтану та ГРІНВУД у Ботанічному саду.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, мер Одеси Геннадій Труханов ввів мораторій на висотну забудову узбережжя. Мер підкреслив, що нинішня влада вже зробила низку кроків для вирішення даної проблеми. Але через відсутність повноважень боротьба не приносить бажаних результатів.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

108

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом