Унікальний екологічний будинок з подвійним фасадом збудували у Сінгапурі. Фото

У спальному районі Сінгапуру побудували унікальний екологічний будинок з подвійним фасадом, що забезпечує додатковий комфорт для його мешканців.

Як повідомляє видання Archdaily, подвійний фасад допомагає регулювати температуру всередині будинку. Він також розроблений з можливістю повністю відкритих розсувних дверей для вентиляції. Ступінь перфорації контролюється розмірами отворів, вони розташовані під різними кутами.

Теплове навантаження і кондиціонування будинку мінімізовано, а охолодження здійснюється за допомогою поперечної вентиляції.

Інтер'єр будинку складається з серії пропорційних житлових приміщень. На першому поверсі вітальня і їдальня – вони переходять в сад і басейн.

Сімейний номер на другому поверсі перетворюється в гостьову вітальню, а коридори стають бібліотеками. Є тераса на даху з панорамним видом на околиці.

Дизайнери впевнені, що такий "зелений" і екологічний будинок може змінити уявлення людей про грамотне використання невідновлюваних ресурсів Землі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в одному з районів Лондона реалізували проєкт Sun Rain – екологічне житло з зеленим дахом, який збирає дощову воду. Її потім використовують для басейну у внутрішньому дворику.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

136

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом