"Укрзалізниця" хоче поселити мешканців Ірпеня у вагони

"Укрзалізниця" для мешканців Ірпеня, чиї будинки були зруйновані російськими окупантами, обладнала містечко із купейних вагонів.

Як повідомляє "Ірпінський вісник", заселення у вагони планують розпочати з 15 червня. Розташоване містечко по вулиці Центральній поряд із парком. Залізне містечко може вмістити до 100 осіб – близько 25 сімей.

Купе обладнане кондиціонером та санвузлом, в окремому вагоні є душові кабіни, також окремо стоїть вагон-ресторан. Неподалік знаходяться пральня та дитяча кімната.

На території залізничного містечка розташовані альтанки з мангалами, дитячий майданчик, літній кінотеатр та тенісний стіл. Харчування доставлятиметься з ресторану безплатно. Територія міста під цілодобовою охороною, в'їзд для мешканців за картами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, під Києвом у Бородянці встановили та почали заселяти модульне містечко з тимчасовим житлом для тих, хто його втратив через вторгнення російських військ в Україну. Воно складається з чотирьох комплексів кожен по 22 модулі для проживання, кухні, душу, туалету та інших необхідних приміщень. Площа житлового модуля – 15 квадратних метрів (6х2,5 м). Звести модульне містечко вдалося завдяки допомозі польського уряду.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

119

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом