У ТРЦ Retroville розповіли про руйнування через ракетний удар

Внаслідок ракетного удару по ТРЦ Retroville у Подільському районі Києва, який було здійснено пізно ввечері 20 березня, було пошкоджено один із входів у торговий центр, офісну будівлю, постраждав фітнес-центр.

Про це повідомили у пресслужбі ТРЦ.

"В результаті обстрілу завдано шкоди офісній будівлі та спортивному центру Sport LIFE. Крім того, пошкоджено фасади з південно-східної сторони ТРЦ Retroville, один з 8 входів у торговельно-розважальний центр. Розбито частину вітрин і завдано шкоди обробці всередині ТРЦ Retroville", - йдеться у повідомленні.

Представники торгового центру повідомили, що згодом відбудують його, про повну руйнацію не йдеться.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, внаслідок удару по торговому центру виникла масштабна пожежа, загинули вісім людей, за деякими даними це були охоронці ТРЦ. Вибуховою хвилею пошкодило житлові будинки, що поруч стояли, мешканці повідомили про вибиті вікна і частково пошкоджені фасади. За повідомленнями ЗМІ окупантів, по торговому комплексу було випущено гіперзвукову ракету "Кинджал".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

400

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом