У столичному "Дитячому світі" поспішили відхреститися від невдалого проєкту реконструкції

Київський торгово-розважальний центр "Дитячий світ" повідомив, що розглядає кілька проєктів реконструкції будівлі, після того як попередній піддався жорсткій критиці з боку громадськості.

Як повідомляється на сторінці ТРЦ в Facebook, всього на сьогоднішній день існують 9 пропозицій і поки рано говорити, яка з них остаточна.

"Вони не є остаточними, а роботи з розробки оформлення фасадів ще далекі від завершення. Так, наприклад, вже сьогодні ми ведемо обговорення принципово іншої концепції фасаду з архітектурної студією lab181, але і ці напрацювання не є фінальним", – написали представники "Дитячого світу ".

Також у повідомленні зазначається, що було прийняте рішення оголосити конкурс і представити на розгляд киян кілька незалежних проєктів і дати можливість людям самим вирішити яким буде "Дитячий світ" майбутнього. Про деталі конкурсу пообіцяли повідомити пізніше.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, нова концепція передбачає редевелопмент першої черги торгового центру і будівництво другої. В результаті орендна площа нового "Дитячого світу" має зрости на 15 тисяч "квадратів". Загальна площа комплексу складе 48,5 тисяч "квадратів", з них понад 51% – будуть здаватися в оренду. Проєкт, який викликав хвилю обурення у киян, був розроблений компанією Edelburg Development.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

82

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом