У США за півмільйона доларів продають "Будинок Дракона". Фото

В американському містечку Сагіно (штат Міннесота) продають за 540 тисяч доларів особняк, який носить назву "Будинок Дракона" з вежею, що обертається, та хвостом.

Як повідомляє New York Post, будинок розташовується на ділянці у 16 акрів – близько 64 тисяч квадратних метрів, він має плоский дах, схожий на капелюшок гриба, з одного боку там розташована велика вежа, з другої – димар для каміна у вітальні, який виготовлений з зігнутої труби, що нагадує хвіст.

Крім головного будинку у маєтку є ще гостьовий, оранжерея і сарай, в якому обладнали спортивний зал. Ділянкою протікає струмок, через який побудували міст.

Площа основного будинку – 427 "квадратів", в ньому є п'ять спалень, чотири ванних і гардеробна. Його звели у 1988 році на замовлення місцевого бізнесмена-мільйонера, власника транспортної компанії.

Цей будинок безуспішно намагаються продати з 2019 року, за цей час ціна впала на 25%.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в США виставили найдорожчий будинок на продаж – особняк "The One", який через борги забрали у забудовника і кінопродюсера Ніла Ніамі. Нерухомість спочатку оцінювали у $500 млн.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

110

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом