У США виставили на продаж ціле місто. Фото

Американське колишнє військове містечко Форт Вінгейт, розташоване в штаті Нью-Мексико, виставлене на продаж і ним уже зацікавилися потенційні покупці.

Як повідомляє The New York Post, площа міста майже 73 тисячі квадратних метрів, у ньому розташовуються 27 житлових будинків, тут є автозаправна станція, кафе, робоче поштове відділення та велике паркування. Навчальні заклади знаходяться у сусідньому населеному пункті. З 1890 до 1910 року тут жили військові. З 1946 року містом управляє одна сім'я, яка здавала місцеву нерухомість в оренду. Нинішній власник є начальником місцевої пожежної служби та поліції, він вирішив продати все своє майно та решту життя провести у подорожах, бо до цього нікуди не виїжджав. Форт Вінгейт оцінили у 11 млн доларів.

Представник ріелтерської компанії Realty One Group Марк Прайс розповів, що покупкою зацікавилися відразу кілька кіностудій, варто також зазначити, що поряд із містечком знаходиться покинута військова база, на якій зберігалися снаряди та вибухівка під час світових воєн. Нові власники хочуть перетворити це місце на знімальний майданчик, зберігши при цьому житлові приміщення. Однак власник хоче продати Форт Вінгейт тому, хто поверне до цього населеного пункту життя.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в американському місті Остін (штат Техас) з'явиться найбільший у світі район із надрукованих на 3D-принтері будинків. Тут збираються звести близько 100 будинків. Варто зазначити, що після того, як уряд США під час пандемії встановив нові іпотечні ставки, попит на нове житло зріс.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

150

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом