У Сінгапурі побудують найвищі в світі житлові хмарочоси. Фото

У Сінгапурі архітектурна компанія ADDP Architects оприлюднила проєкт житлових хмарочосів Avenue South Residences, які будуть найвищими у світі і матимуть по 56 поверхів.

Як повідомляє Archdaily, будинки будуватимуть у кілька етапів, а споруди будуть складатися з численних блоків. Нове будівництво розміститься біля п'яти історичних будівель країни на околицях основної забудови.

Архітектори стверджують, що в їхньому проєкті з'єднані футуризм і екологічна складова, що зробить сучасне житло більш комфортним.

Будуватися житлові комплекси будуть наступним чином: вже готові приміщення будуть привозити на будівельний майданчик, і накладатимуть одне на інше. Планується, що кожен поверх на 80% буде готовий ще до початку будівництва. Також вежі матимуть "зелені тераси" на деяких поверхах, а навколо будівель розкинеться великий парк.

Проєкт планують здати до 2026 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в спальному районі Сінгапуру побудували унікальний екологічний будинок з подвійним фасадом, що забезпечує додатковий комфорт для його мешканців.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

144

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом