У самому центрі Києва у культовій будівлі обвалилися балкони

У будинку на Рейтарській, 15, в центрі Києва обвалилися верхні балкони, будівля в критичному стані, про постраждалих в результаті інциденту не повідомляється.

Про це написали в пабліку Ukrainian Modernism на Facebook.

"Alarm! У культової споруди відомих київських архітекторів Авраама Мілецького та Володимира Шевченка – будівлі поліклініки Спілки письменників України – обвалилися верхні балкони", – йдеться у повідомленні.

Будівля була побудована у 1986 році, раніше там розташовувалася поліклініка Спілки письменників України. Будинок у формі сходів у небо спроєктували київські архітектори Авраам Милецький та Володимир Шевченко. Будівля вже давно не належить Спілці письменників і за наявними даними зараз нею володіє компанія Бракераж, яка займається орендою нерухомості.

Зараз будівля знаходиться у критичному стані і потребує негайного ремонту.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в історичній частині Львова є багато будинків, які знаходяться в жалюгідному стані і несуть загрозу для жителів та гостей міста. Наприклад, на вулиці Друкарській частина фасаду впала на тротуар і завдяки щасливому випадку нікого не травмувала.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

45

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом