У Львові частина фасаду обвалилася на тротуар, дивом ніхто не постраждав

В історичній частині Львова багато будинків, які знаходяться у занедбаному стані і несуть загрозу для жителів і гостей міста. Зокрема, на вулиці Друкарській частина фасаду впала тротуар і завдяки щасливому випадку нікого не травмувала.

Про це написала львів'янка Марія Завінська у пабліку "Варта 1".

"Люди не ходіть біля старих будинків. Тому що отримаєте шматком старого підвіконня по головне. Вулиця Друкарська", - написала вона, продемонструвавши фотодоказ.

Пізніше користувачі повідомили, що комунальники приїхали, прибрали залишки фасаду і навіть захистили місце, куди впали уламки. Але повністю захищати будівлю, чомусь, не захотіли.

Також львів'яни скаржаться, що на вулиці Стефаника руйнуються балкони, що також несе небезпеку для пішоходів. Проте влада міста не поспішають реагувати.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі обвалився чотириповерховий житловий будинок, в результаті чого пошкоджено чотири квартири, в яких проживають 24 людини.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

75

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом