У Рівному намагалися підірвати власника будівельної компанії

У Рівному у двір власника будівельної компанії кинули гранату. Інцидент стався у ніч проти вівторка, 9 листопада.

Про це повідомляється на сторінці Рівненської поліції у Facebook.

Повідомлення про вибух на вулиці Красильникова надійшло до чергової частини о 1:33 ночі. Заявник повідомив, що невідомий кинув у двір приватного будинку гранату, внаслідок чого прогримів вибух і уламками пошкодило автомобіль Volkswagen Touareg та паркан.

Фахівці, які прибули на місце, з'ясували, що розірвалася граната РГД-5. У цей час у будинку перебувала родина бізнесмена: подружжя та троє дітей. За щасливим збігом ніхто не постраждав.

Сьогодні поліція розшукує осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочину. Відкрито кримінальне провадження ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

Як повідомляли НЕРУХОМІ, мешканець Голосіївського району Києва через спробу забрати у нього квартиру відкрив вогонь із мисливської рушниці по співробітниках поліції. В результаті поранив двох правоохоронців. Коли розпочався штурм квартири, стрілець вирішив її підпалити.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом