У Нью-Йорку збираються побудувати найдовший у світі хмарочос-арку. Фото

У Нью-Йорку хочуть побудувати найдовший хмарочос в світі: його довжина складе рекордні 1200 метрів.

Як повідомляє Archdaily, проєкт носитиме назву The Big Bend. При цьому, говорячи про рекордну довжину будівлі, не варто мати на увазі його висоту. Весь секрет у тому, що вона буде мати форму арки. При цьому внизу під аркою стоятимуть існуючі будинки.

За реалізацію проєкту візьметься архітектурне бюро Oiio, будівництво має розпочатися на двох невеликих ділянках на 57-й вулиці Манхеттена біля знаменитого Центрального Парку. За підсумком повинно вийти будівля висотою в 600 метрів, цього вистачить для фантастичного виду на все місто. Тут будуть розташовуватися квартири, вартість яких буде однією з найвищих в країні. Для зручності мешканців будуть використані інноваційні ліфти компанії Thyssen Krupp.

Варто зазначити, що влада міста поки що не затвердила будівництво даного хмарочоса, на розгляді знаходяться ще 10 великих проєктів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Нью-Йорку також планують побудувати хмарочос, висотою понад 700 метрів, він буде складатися з 160 поверхів. При цьому творці хочуть зробити проєкт максимально енергоефективним: тут будуть встановлені спеціальні турбіни для вітру та фотоелектричні фасади.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

230

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом