У Німеччині з'явиться незвичайна офісна будівля з шістьма різними ландшафтами. Фото

У Ганновері (Німеччина) з'явиться офісна будівля з шістьма різними ландшафтами. Відповідний проект представила нідерландська дизайнерська студія MVRDV, передає Archdaily.

Як повідомляється, архітектори спробували переосмислити оригінальну концепцію проєкту для колишнього виставкового павільйону, який демонтувати буде занадто дорого. Всі шість нідерландських ландшафтів будуть складені в вежу, а решта площі стане відкритим простором. З роками будівля стане відомим орієнтиром для сталого дизайну, адже проєкт може бути самодостатньою екосистемою.

У комплексі будуть розміщуватися офіси, конференц-зали та гуртожиток. А ландшафт лісу, грунтові "дюни", купол на даху і зовнішні сходи будуть збережені. Ступінчасті дахи зроблені як різнокольорові тераси з садами і спортивною інфраструктурою.

Відмінності між поверхами стануть хорошим робочим простором.

"Ви зможете працювати на дюнах, в лісі або біля води", – розповів один з дизайнерів.

Команда архітекторів зазначає, що більшість нових споруд матиме 9 поверхів, де розмістяться 370 квартир для студентів.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, дизайнерська студія MVRDV запам'яталася неординарними проектами. Так в Мадриді архітектори студії доклали руку до створення відомого ЖК Mirador, а в Роттердамі побудували критий фермерський ринок Market Hall, на церемонію відкриття якого приїжджала королева Максима.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

121

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом