У Нігерії впала новобудова: можливі причини події. Фото, відео

У нігерійському Лагосі – найбільшому портовому місті країни та Африки обвалився 22-поверховий житловий будинок, у результаті є загиблі та зниклі безвісти.

Як повідомляє Reuters, будинок знаходився в стадії будівництва, розташовувався він в елітному районі міста, за проєктом апартаменти в ньому передбачалися для заможних людей. Будівля, що обрушилася, була частиною трьох веж, побудованих приватним забудовником Fourscore Homes. Найдешевші апартаменти продавалися від $1,2 млн.

Офіційна влада повідомила, що причиною обвалення стало порушення правил безпеки під час зведення будинку. Тим часом варто зазначити, що подібні інциденти не поодинокі в цій країні. Тут забудовники часто порушують будівельні норми, а будинки зводяться з матеріалів не найвищої якості.

На місце події прибули рятувальники, підігнали техніку для розбору завалів. Місцеві жителі повідомляють, що екстрені служби приїхали на місце за дві години через великі затори на дорогах. Власника будівлі поки не встановлено, є припущення, що він опинився серед тих, хто зараз під завалами.

Агентство повідомляє, що під завалами могли опинитися більше сотні робітників, трьох вцілілих робітників рятувальники визволили ще до вчорашнього вечора, також знайшли тіла сімох загиблих.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, влітку у Львові під час незаконного будівництва впала стіна будинку. Під уламками знайшли людину. За повідомленням ДСНС, будинок, в якому звалилася стіна, нежитловий.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

115

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом