Мінрегіон знову облажався: цього разу з "запуском" ДАБІ

Міністерство розвитку громад та територій України явно поспішило з "поверненням" Державної архітектурно-будівельної інспекції, що не дочекалося офіційного рішення з боку Кабінету міністрів.

Так, пресслужба Мінрегіону на своєму офіційному сайті, телеграм-каналі та інших ресурсах поширила інформацію про те, що Кабінет міністрів під час вчорашнього засідання повернув у дію постанову №553 "Про порядок здійснення державного архітектурно-будівельного контролю".

Втім, це питання не було включене навіть у порядок денний. Щоб виправити неприємну ситуацію, пресслужба Міністерства спробувала видалити свої повідомлення та пости про засідання Кабінету міністрів і рішення щодо ДАБІ.

Але, як відомо, "рукописи не горять".

Раніше НЕРУХОМІ повідомляли, що Мінрегіон гостро розкритикували на одному із засідань Тимчасової слідчої комісії з питань корупції в органах будівництва за непродуманість реформи і передчасну ліквідацію ДАБІ. Очевидно розуміючи, що держава остаточно втрачає контроль в галузі, Міністерство вирішило знову "воскресити" Держархбудінспекцію.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

65

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом