У Миколаєві вирішили продати незаконну споруду, яку потрібно було знести

Миколаївський підприємець, якого суд зобов'язав знести незаконну споруду, вирішив замість цього її продати.

Про це написав глава Департаменту внутрішнього фінконтроля, нагляду і протидії корупції Миколаївської міськради Андрій Єрмолаєв у себе в Facebook.

За його словами, житель Миколаєва без будь-яких дозвільних документів, самовільно зайняв ділянку землі по вулиці Лазурній. Суд постановив знести незаконну споруду, звільнити ділянку, яка знаходиться на балансі міста. Але через якийсь час в мережі з'явилося оголошення про продаж. При чому, як зазначив Єрмолаєв, це "не просто МАФ, а ціла капітальна споруда". Втім, залишається відкритим питання, як миколаївський підприємець збирався оформити цю угоду. Згідно з оголошенням чоловік хотів заробити на цьому $15 тисяч, вказавши, що з документами все гаразд.

Зважаючи на такі події, влада міста рекомендує українцям проявляти обережність до такого роду операцій, щоб не купити проблемну нерухомість.

"Що робить людина, коли дізнається, що її кіоск будуть зносити? Не повірите! Дає оголошення: продаю кіоск! Це було б смішно, якщо це був би анекдот", – прокоментував миколаївський чиновник цю ситуацію.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в центрі Києва біля станції метро "Золоті ворота", де демонтували незаконно встановлену веранду ресторану "Хурма", знову почалося незаконне будівництво.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом