У Майамі "бункер для мільярдерів" продаватимуть за біткоїни. Фото

Особняк, який будується неподалік Майамі-Біч на острові Індіан-Крік у затоці Біскейн, продаватиметься за біткоїни.

Як повідомляє Forbes, особняк оцінили у $59 млн, ця сума еквівалентна 1903 BTC. Його місцеві жителі прозвали "бункером для мільярдерів". Якщо угоду здійснять, то це буде найбільша транзакція в мережі BTC на території США.

Варто зазначити, що Індіан-Крік славиться своєю безпекою та надзвичайно красивими видами. Його вже давно уподобали селебріті. Тут відпочивали дочка колишнього президента Іванка Трамп, співаки Хуліо та Енріке Іглесіаси, моделі Жизель Бюндхен та Адріана Ліма, мільярдер Карл Ікан та інші відомі особи. На острів можна потрапити мостом, який ретельно охороняється. На острові є відділення поліції. Водний патруль відганяє непроханих туристів та папараці.

Особняк "бункер для мільярдерів" зводить забудовник Майкл Глейзер із трьома партнерами. До будівництва залучили модного дизайнера Кобі Карпа. У резиденції розташовуватимуться медіа-рум, професійна кухня з шеф-кухарем, тренажерний зал з кімнатою для фітнесу, а сама будівля складатиметься з модерністського скла, дерева та бетону.

На задньому дворі, який виходитиме на пляж, облаштують тропічний дендрарій із солярієм та пейзажним басейном. На пляжі збудують причал для яхт завдовжки майже 34 метри. Точна адреса будинку - 37 Indian Creek Island Road.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, художник із Франції Сиріл Ланселін вирішив показати поєднання реального світу з цифровим і для цього збудував будинок, стіни якого складаються з гігантських біткоїнів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

232

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом