У Львові під час незаконного будівництва обвалилася стіна будинку, загинула людина

В історичній частині Львова на вулиці Руській, 8 обвалилася стіна двоповерхової будівлі, в результаті чого загинула людина.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Інцидент стався у понеділок, 19 липня, обвалилася стіна двоповерхового флігеля. До місця події приїхали рятувальники з ДСНС. Під уламками стіни саме вони знайшли людину. За повідомленням ДСНС, будинок, в якому обвалилася стіна, нежитловий.

Але в міськраді Львова стверджують, що там живуть люди. Також на місці події був виявлений перфоратор, розповів перший заступник міського голови Андрій Москаленко. Швидше за все стіна обвалилася під час будівельних робіт, які, за словами голови Галицької райадміністрації Андрія Зозулі, були незаконні. Він повідомив, що ніяких дозволів влада міста на проведення тут будівельних робіт не видавала.

Сусіди також розповіли, що власники цього флігеля тут вже довгий час проводять реконструкцію.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в історичній частині Львова на вулиці Друкарській обвалилася частина фасаду на тротуар. Того разу інцидент обійшовся без людських жертв. Комунальники, які приїхали прибирати уламки, огородили тільки те місце, куди вони впали. Периметр всього фасаду чомусь вирішили не перекривати.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

109

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом