У Лондоні відкрили перший у світі підвісний прозорий басейн. Фото

Перший в світі підвісний повністю прозорий басейн відкрили у кінці травня цього року в Лондоні на території елітного житлового комплексу Embassy Gardens в районі Nine Elms, що розташований в південно-західній частині британської столиці.

Як повідомляє CNN, підвісна конструкція довжиною у 25 метрів розташувалася на рівні десятого поверху між двома будівлями житлового комплексу. Він виготовлений з акрилу, товщина стінок склала 200 мм, дна – 300 мм, з глибиною 3,2 метра. Сходинки і система фільтрації 50-тонного басейну розташувалися з боків, його також оснастили спеціальною підсвіткою, що працює в п'яти режимах.

Користуватися басейном зможуть тільки жителі ЖК Embassy Gardens. Під час купання відкривається гарний вид на Лондонське око і Вестмінстер.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, В Лондоні продають будинок, ширина якого становить всього 1,8 метра. Згідно з даними сайту агентства нерухомості Winkworth, це найвужча будівля в британській столиці. Його загальна площа становить аж 96 квадратних метрів. Будинок складається з п'яти поверхів, тут розмістилися 2 вітальні, 2 спальні, 2 ванні кімнати, кухня і відкрита тераса з садом.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

237

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом