Не ширше двох метрів: в Лондоні продають неймовірно вузький будинок

У Лондоні продають будинок, ширина якого становить всього 1,8 метра. Згідно з даними сайту агентства нерухомості Winkworth, це найвужча будівля у британській столиці.

Як зазначається, будинок побудований з пофарбованої у темно-синій колір цегли. При цьому, його загальна площа становить аж 96 квадратних метрів. Будинок складається з п'яти поверхів, тут розмістилися 2 вітальні, 2 спальні, 2 ванні кімнати, кухня і відкрита тераса з садом.

Власником будинку є лондонський юрист. Він переїздить, тому змушений продати своє житло. Бажаючому придбати незвичайну нерухомість доведеться викласти £ 950 тисяч (близько $ 1,2 мільйона). Раніше в цій будівлі знаходився капелюшний магазин.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, неймовірно вузький будинок побудували також і в Сеулі. В одному з щільно заселених житлових районів столиці Південної Кореї архітектори з фірми TRU Architects спроектували односімейний будинок з п'ятьма поверхами на площі лише 95 квадратних метрів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

105

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом