У киянина забрали і продали квартиру, поки він був за кордоном

У Києві подружжя продало чужу квартиру, господар якої був у від'їзді за кордоном. Для цього шахраї використали підроблені документи.

Про це повідомили в пресслужбі столичної прокуратури.

"Чоловік і жінка з метою заволодіння квартирою у Дарницькому районі Києва в період, коли власник квартири знаходився за кордоном, підробили його паспорт і за участю підставної особи уклали договір купівлі-продажу зазначеної квартири нібито за 76 тис. гривень", - повідомили в правоохоронних органах .

Згодом зловмисники перепродали квартиру, заподіявши потерпілому збитки на суму понад 500 тис. гривень.

Обвинувальний акт щодо шахраїв направлено до суду для розгляду по суті. З метою недопущення подальших незаконних дій за клопотанням місцевої прокуратури на квартиру накладено арешт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві шахрай залишив професора без двох квартир. Зловмисник скористався хворобливим станом літньої людини і вкрав документи на дві квартири в Києві і паспорт.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

65

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом