У Київміськбуді розповіли, коли розпочнуть добудову об'єктів Укрбуду

Київміськбуд обіцяє протягом місяця приступити до робіт на недобудованих об'єктах Укрбуду.

Про це у четвер, 30 липня, написав у себе в Facebook президент КМБ Ігор Кушнір.

"З приводу шести прийнятих минулого тижня. Ситуація наступна: заходимо на майданчики в найближчі дні, заводимо людей, техніку, матеріали. Розгойдування і уточнення всіх технічних моментів займе близько місяця. Основне і найголовніше: ми розуміємо, що є, чого не вистачає, скільки потрібно часу і грошей на завершення об'єктів", - написав глава КМБ.

Він також уточнив, що у всіх інвесторів буде можливість виплатити вартість за старою ціною. Деталі оплати пообіцяв, що з'являться на сайті його компанії пізніше.

"З приводу поки не прийнятих ЖК. Абсолютно по всіх об'єктах триває робота з підготовки, уточнень, узгоджень документів. КМБ ні від кого не відмовляється і прийме всіх, хто не придумує штучних перешкод і готовий рухатися в рамках закону", - підкреслив Кушнір.

Він нагадав, що ведеться активна робота по комплексам Міністерства оборони: ОБЕРІГ-2 і ЧАРІВНЕ МІСТО. "Плануємо підписати вже у найближчі пару тижнів. Як тільки будуть готові замовники Міноборони. Триває узгодження формальностей з замовниками ЖК АКАДЕМ-ПАРК, ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ, ЗЛАГОДА, і уточнення фінансових показників по ПОДІЛ-ГРАД з Фондом фінансування будівництва", - зазначив президент компанії.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, холдингова компанія Київміськбуд прийняла недавно чергові 6 об'єктів корпорації Укрбуд - ЖК Кирилівської ГАЙ, ГВАРДІЙСЬКИЙ, FREEDOM, LAKE HOUSE, TWIN HOUSE, URBAN PARK. В цілому Київміськбудом поки прийнято 11 об'єктів корпорації Укрбуд.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

65

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом