У Києві забудовник зносить гуртожиток разом із речами мешканців

Забудовник, який недавно зрізав у Феофанії унікальний горіховий гай, приступив до знесення гуртожитку на вулиці Метрологічній, 1. Відомо, що тут ще мешкають люди.

Про це написав журналіст Михайло Погребинський у себе у Facebook.

За його даними, у будинку фактично проживає як мінімум дві родини. "Не говорю про юридично зареєстрованих людей, оскільки залишилися ті, кому нікуди піти з дому, де немає ні тепла, ні електрики", - йдеться у пості.

Журналіст зазначив, що забудовник заручився підтримкою молодих людей, які вже давно тероризують мешканців цього гуртожитку.

На місце події люди начебто викликали поліцію, але вона нічим не допомогла. Крім того, мешканці скаржаться, що не встигли скласти речі, зносити будівлю почали прямо з речами, документами та грошима.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, право власності на три земельні ділянки було зареєстровано Нацакадемією наук у 2019 році, яка віддала їх під забудову компанії Інтербуд-ТМ (входить до групи KSM-GROUP). Одна ділянка знаходиться на вулиці Академіка Лебедєва, ще дві на Метрологічній. Впритул до цього будівництва зводиться ЖК Кришталеві джерела.

Нещодавно забудовник знищив унікальний горіховий гай та частину дикого лісу на ділянці 8 гектарів для будівництва житлового комплексу, чим спричинив великий скандал у суспільстві.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

93

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом