У Києві робочі побили і викрали господаря квартири, в якій робили ремонт

У Києві ремонтна бригада побила господаря квартири, у якого робила ремонт. Після цього чоловіка заштовхали в машину і збиралися вивезти за межі столиці.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіціі в середу, 9 червня.

Як повідомили очевидці, інцидент стався на перехресті вулиць Лобановського і Вузівської у Солом'янському районі. Четверо чоловіків не слов'янської зовнішності почали бити свою жертву. Після цього силою посадили її в машину. Заявниця запам'ятала номерні знаки автомобіля і повідомила у правоохоронні органи.

Чотирьох викрадачів патрульні поліцейські затримали близько години ночі. Як потім з'ясувалося, всі вони працювали у 32-річного киянина, робили йому ремонт у квартирі. У якийсь момент у них виник конфлікт через фінанси, тому будівельники вирішили "діяти радикально".

Затримані – уродженці Узбекистану. Їм звинувачують у викрадення людини, стаття передбачає позбавлення волі до 5 років.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі судитимуть банду, яка катувала своїх жертв і здобула таким чином 15 квартир. Банда діяла з 2016 по 2018 роки. Як правило її жертвами ставали самотні люди. Злочинці відбирали квартири та нежитлові приміщення, що знаходяться в іпотеці. Також бандити полювали за житлом померлих людей, у яких не було родичів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

62

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом