У Києві проспект Григоренка збираються продовжити в бік ЖМ Патріотика на озерах

У Києві проспект Григоренка продовжать у бік недобудованого об'єкта Аркади житлового масиву Патріотика на озерах.

Так, згідно з новим Генпланом столиці, буде розширена вулиця Бориспільська, а проспект Григоренка чекає повна реконструкція, після якої він буде пов'язувати Осокорки і Троєщину. Так, його продовжать до нової Окружної. У бюджеті столиці на це планують виділити близько двох мільйонів гривень. Загальна вартість будівництва оцінена у 100 млн, а на цей рік заплановано здійснити проєктні роботи, передає Хмарочос.

Як відомо, між проспектом Григоренка і межою Києва розташована зелена зона з озерами Небреж і Тягле. Кияни вже довго просять облаштувати тут екопарк. Також на цій території планувалося будівництво ЖМ Патріотика на озерах.

Житловий масив Патріотики на озерах по вулиці Колекторній є своєрідним продовженням масиву Патріотика. Спочатку в проєкті було заявлено будівництво 43 будинків висотою до 27 поверхів. Однак проєкт не раз змінювався. Місцеві жителі тим часом виступали проти будівництва.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, на початку серпня Аркада розробила новий проєкт будівництва ЖК Патріотика на озерах, врахувавши всі зауваження архітектурно-містобудівної ради. Однак проєкт так і не розглянули – незабаром банк визнали неплатоспроможним.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

123

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом