У Києві пройшли обшуки в Управлінні містобудування Шевченківської РДА

Нацполіція Києва у понеділок, 6 вересня, прийшла з обшуками в Управління містобудування, архітектури та землекористування Шевченківської РДА у справі про розтрату чиновниками коштів з бюджету.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

Як з'ясували правоохоронці, вищевказане управління і приватна підрядна організація в кінці 2020 року уклали договір про проведення капремонту громадського проєкту "Екопарк" на вулиці Олеся Гончара, 5-7 у Києві. За документами закінчити роботи мали в грудні минулого року. Однак в ході огляду встановили, що роботи були зроблені неякісно і не повністю з використанням матеріалів на півмільйона гривень. Проте Управління містобудування Шевченківської райадміністрації заплатило повністю за виконану роботу – понад 1,4 млн гривень і підписало акти виконаних робіт. Під час слідчих заходів вилучили тендерну документацію, акти прийому-передачі виконаних робіт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше прокуратура прийшла з обшуками до Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА у справі про присвоєння коштів з міського бюджету під час капремонту житлового фонду столиці. За даними правоохоронців, тоді бюджету столиці завдали збитків на суму понад 30 млн гривень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

57

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом