У Києві обвалився балкон, на якому облаштували город. Фото

У Києві сталася надзвичайна подія: на вулиці Вербицького (Харківський масив) обвалився дах балкона.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

На місце одразу прибули працівники рятувальних служб, щоб демонтувати залишки конструкцій. Так, власник квартири на шостому поверсі на даху балкона звичайної дев'ятиповерхівки вирішив облаштувати собі город, на якому вирощував полуницю. Конструкція, на якій розміщувалася тонна землі, не витримала навантаження і впала додолу.

За щасливим збігом обставин в результаті інциденту ніхто не постраждав. Як зауважив глава Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук, більшість таких випадків відбуваються через людський фактор. Часто люди проводять небезпечні роботи в межах власності, створюють ненадійні конструкції і піддають таким чином своє життя і життя оточуючих ризику.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в квітні в Києві обвалився балкон житлового будинку, який знаходиться на вулиці Половецької, 14. Голова Ради урбаністики Києва Віталій Селик зауважив, що балкон, який обвалився, не був засклений. За його словами, конструкції з обох сторін піддавалися впливу снігу і дощу. Місця з'єднань підгнили і процвелі грибком.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

242

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом