У Києві на будівництві обвалилися конструкції. Під завалами опинилися робітники. Фото

На одному з будівництв в Києві стався нещасний випадок: впали конструкції й під завалами опинилися двоє людей.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в суботу, 23 січня.

Подія на будівництві в Києві
kyiv.dsns.gov.ua

Рятувальники розповіли, що інцидент стався у Солом'янському районі столиці на вулиці Садовій в п'ятницю о 23:45. На місце події прибули рятувальники, які і з'ясували, що перекриття між першим та другим поверхами не витримали навантаження. Сюди складали пінобетонні блоки, тут же знаходився й будівельний вагончик, в якому жили робітники.

У підсумку матеріали разом з будівельним вагончиком впали на перший поверх. Двоє чоловіків 1991 і 1996 р.н., опинилися під завалами. Вони не могли самостійно вибратися, тому рятувальникам довелося розрізати битовку.

Подія на будівництві в Києві
kyiv.dsns.gov.ua

Після того як робочим допомогли вибратися, їх оглянули лікарі "швидкої допомоги". Незважаючи на пережитий інцидент чоловіки травм не отримали.

Всі обставини інциденту вивчаються правоохоронними органами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві під час будівництва метро на Виноградар впав автокран. Інцидент стався в четвер, 9 липня, у другій половині дня. У пригоді ніхто не постраждав.

Також минулого тижня в підземному переході в самому центрі столиці на Майдані Незалежності в п'ятницю, 22 січня, обвалилася стеля, на щастя інцидент обійшовся без жертв.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук