У Києві горів елітний ЖК TARYAN TOWERS на Печерську. Відео

У Києві ввечері у середу, 2 вересня, сталася пожежа в елітному житловому комплексі TARYAN TOWERS (забудовник Taryan Group). За словами очевидців, горіли верхні поверхи ЖК, тому дим було добре видно на багато кілометрів.

У ДСНС уточнили, що повідомлення про займання надійшло в оперативний штаб о 20:19.

"До місця виклику негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних частин. По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла в новобудові на 34-му поверсі 34-х поверхового будинку. Під час ремонтних робіт сталося займання фасадного утеплювача на площі 15 кв.м", - розповіли пожежники.

Пожежа була ліквідована о 20:56. В результаті події ніхто не постраждав. До гасіння пожежі було залучено 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу ДСНС.

Причину виникнення пожежі повинні з'ясувати співробітники правоохоронних органів.

Як з'ясували експерти НЕРУХОМІ, забудова ЖК TARYAN TOWERS здійснюється відповідно до вихідних даних на двох земельних ділянках площею 1,7 га і 0,02 га. Одна з них (площею 0,02 га) за цільовим призначенням не відповідає намірам забудови (для індивідуального садівництва). Немає даних про приведення забудовником цільового призначення земельної ділянки відповідно до вимог закону.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

104

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом