У Дніпрі адвокат придумала "схему" і продала нерухомості майже на 9 млн: справа потрапила до суду

У Дніпрі затримали організоване злочинне угруповання, яке спеціалізувалося на незаконних оборудках з нерухомістю. Обвинувальний акт вже направлено до суду.

Як повідомляє обласне управління Нацполіціі, організувала ОЗУ адвокат. У "схемі" також брали участь керівники товариств, місцевий підприємець, держреєстратор, а також нотаріус.

Використовуючи фіктивні рішення суду, зловмисники заволоділи квартирою, двома будинками та нежитловим приміщенням. Потім зареєстрували там "своїх" бездомних, з часом виселили їх, а нерухомість потім продали за 8,8 млн гривень.

Членам організованого злочинного угруповання повідомили про підозру 27 серпня по статтям Кримінального кодексу "Шахрайство" та "Підробка документів".

Справу вже скеровано до Індустріального районного суду Дніпра, який і має розібратися в ситуації, що склалася.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Дніпрі затримали банду "чорних ріелторів", які обманювали людей похилого віку, привласнюючи їх нерухомість.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

54

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом