У Держсервісбуду з'явився новий керівник

Державну сервісну службу містобудування України очолила Наталія Дюжілова. Відповідне кадрове рішення було прийнято під час засідання Кабінету міністрів ц середу, 25 листопада.

Про це повідомив у себе в Facebook народний депутат і представник уряду в Раді Василь Мокан.

Так, згідно з інформацією з відкритих джерел, раніше Дюжілова займала посаду директора з розвитку в компанії "Аерок", а також очолювала державне підприємство "Науково-дослідний інститут будівельних матеріалів і виробів". На цій посаді вона пропрацювала до вересня 2018 року.

Згідно з поданою декларацією в компанії "Аерок" вона заробила в минулому році 494 тисяч гривень, а на держпідприємстві – 26,79 тисяч грн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, уряд 22 жовтня відсторонив главу Державної інспекції містобудування Юрія Васильченка та керівника Державної сервісної служби містобудування Олексія Башкірова від займаних посад.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

54

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом